Hoe Avast Antivirus van uw pc te verwijderen

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

slide 1:

Avast antivirus- technische ondersteuning Belgie

slide 2:

Hoe Avast Antivirus van uw pc te verwijderen Als u uw Avast-antivirusprogramma wilt verwijderen is het raadzaam om een speciaal hulpprogramma te gebruiken dat bekend staat als Uninstall Utility. Het zorgt voor een schone installatie van uw antivirus en ook dat het volledig zonder sporen van uw personal computer wordt verwijderd.

slide 3:

Dit lost veel van de problemen op die u kunt tegenkomen als u het probeert te verwijderen met de traditionele methode van het gebruik van de standaard "Een programma verwijderen of wijzigen" vanuit het Configuratiescherm.

slide 4:

Hier is een gids om u te helpen het zelf te doen. Verwijderen met behulp van het hulpprogramma Uninstall in de veilige modus 1. Eerst moet u het hulpprogramma Uninstall Utility avastclear.exe hier downloaden en vervolgens op uw bureaublad opslaan 2. Verbreek de verbinding tussen internet en uw computer om elk soort risico te vermijden omdat u dat enige tijd zonder antivirus zou doen.

slide 5:

3. Nu moet je opstarten in de veilige modus van Window door de volgende stap te volgen: • Start uw computer handmatig opnieuw op en druk op F8 voordat het Windows-logo verschijnt. • Vervolgens moet u ‘ V e i l i g e m o d u s ’ in Windows selecteren en vervolgens het gedownloade bestand uitvoeren en vervolgens op ‘ J a ’ klikken om uw computer opnieuw op te starten en in veilige modus op te starten. • Voer in de veilige modus het bestand uit en kies het product dat u wilt verwijderen. • Start de computer opnieuw op als de succesvolle verwijdering is bereikt.

slide 6:

Verwijderen met behulp van het hulpprogramma Uninstall in de normale modus Als u om welke reden dan ook niet in de veilige modus naar uw veilige modus kunt gaan kunt u de verwijdering in de normale modus uitvoeren door de onderstaande stappen te volgen: 1. Nogmaals u moet het hulpprogramma Uninstall downloaden met dezelfde link hier en het vervolgens op uw bureaublad opslaan. 2. Koppel uw computer opnieuw los van internet. 3. Open het nu en ga vervolgens naar Instellingen en vervolgens naar Problemen oplossen en schakel vervolgens Avast zelfverdedigingsmodule inschakelen uit

slide 7:

4. U moet uw Avast uitschakelen. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de Avast en ga vervolgens naar ‘ A v a s t Shields Con tro l ’ en klik vervolgens op ‘ Uit s c h a k e l e n gedurende 1 u u r ’ 5. Voer nu hetzelfde bestand uit en kies het product dat u wilt verwijderen 6. Start daarna uw computer opnieuw op Als dit artikel niet helpt en u verdere ondersteuning nodig hebt bel ons dan op ons Avast- klantenservicenummer. Onze experts begeleiden u bij elke stap.

slide 8:

Dank je Neem contact op +32 25885504 Avast support Belgium

authorStream Live Help