Ik wil meer reizen Zuid Amerika

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

https://ikwilmeerreizen.nl/wereldplekken/inspiratie-reisroute-zuid-amerika/

Comments

Presentation Transcript

PERU:

Ik wil meer reizen

PERU:

COLOMBIA Het favoriete land van vele reizigers. Door de positieve instelling van de Colombianen die je met open armen ontvangen en hun trots voor het land met je willen delen, voelen de meeste reizigers zich al snel thuis in dit prachtige land. En dan kan het genieten beginnen van de Caribische stranden rondom Tayrona national park,  kleurrijk Cartagena , of het  relaxte Palomino , moderne steden als Medellín, de prachtige natuur rondom Salento , uitgestrekte berglandschappen in het oosten en de jungle in het zuiden. Colombia heeft zoveel moois te bieden dat je hier rustig vier weken (of meer!) kunt vertoeven. 

PERU:

ECUADOR Ben je een echte natuurliefhebber, dan staan de Galapagos eilanden waarschijnlijk hoog op je verlanglijst! Maar sla zeker ook de rest van Ecuador niet over, want het land is zeker de moeite waard, ook als de Galapagos eilanden niet binnen je budget liggen. Zeker als je van outdoor sporten houdt en misschien nog een paar dagen wilt uitrusten op het strand, heeft dit bijzondere land genoeg te bieden. Van de bijzondere Cotopaxi vulkaan die een interessante uitdaging vormt voor bergbeklimmers tot een paar dagen party en surfen in Montañita of mountainbiken en badderen in Baños .

PERU:

PERU Peru is misschien wel de populairste bestemming onder reizigers die Zuid-Amerika aandoen. Logisch, want wereldwonder Machu Picchu zal je leven lang bij blijven, zeker als je er via de bekende Inca Trail in vier dagen tijd heen loopt. Maar Peru heeft meer. Zo kun je een jungle tocht maken door de Amazone, condors zien vliegen in de Colca canyon , varen over het hoogste en grootste bergmeer ter wereld, het Titicaca lake , paragliden in hoofdstad Lima, genieten van overheerlijke Cheviche of surfen in het noorden. Kortom, Peru heeft alles. Lees hier alles over de reisroute Zuid-Amerika

authorStream Live Help