Bozja Apteka

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Božja Apoteka : 

Božja Apoteka S nizozemskog na srpski preveo Zoran Jaric august/2010

Slide 2: 

Bog je prvo slatku vodu odvojio od slane, napravio zemlju, na nju postavio baštu i stvorio životinje i ribe... Sve to pre nego što je stvorio coveka. Bog mu je stvorio sve što mu može zatrebati. Najbolje lekove koji su najjaci kad se jedu sirovi. Mi spori ucenici to obicno ne znamo... Bog nam je ostavio savršena uputstva, koja hrana pomaže kojim delovima tela! Božja Apoteka!  NEVEROVATNO!

Slide 3: 

Poprecan presek šargarepe lici na ljudsko oko. Zenica, dužica i linije oblika zvezde savršeno lice na ljudsko oko... I još nešto: Nauka je pokazala da šargarepa veoma podstice dovod krvi i unapreduje funkcije ociju!

Slide 4: 

Jedan paradajz ima cetiri komore i crven je. Naše srce ima cetiri komore i crveno je! Sva istraživanja pokazuju da je paradajz pun lycotin-a i da je cista hrana za srce i njegovu krv.

Slide 5: 

Grožde visi u grozdovima oblika srca. Svaka boba lici na celiju krvi i savremena istraživanja pokazuju da grožde ima vitalnu funkciju u ishrani srca i krvi!

Slide 6: 

Orah izgleda kao mali mozak: desna i leva polutka, gornji veliki i donji mali mozak. Bore i nabori jezgra lice na moždanu koru. Mi znamo da orah sa više od 3 tuceta neurotransmitera pomaže u razvoju funkcija mozga!

Slide 7: 

Pasulj leci bubrege i održava njihovu funkciju. I još nešto: zrna izgladaju isto kao i naš bubreg!

Slide 8: 

Celer, kineski kupus, raven i mnogo drugog povrca lici na kosti. Ta vrsta hrane efektivno jaca kosti. Kosti sadrže 23% natrujuma – ova vrsta hrane sadrži takoder 23% natrijuma. Ako vaša hrana ne sadrži dovoljno natrijuma, vaše telo uzima natrijum iz kostiju i one tako budu krhke. Ova vrsta hrane dopunjava skelet natrijumom.

Slide 9: 

Avokado, plavi patldžan i kruške unapreduju funkcije maternice i njenog grlica. Upravo to voce i lici na te organe. Savremena istraživanja pokazuju da ako žena pojede nedeljno jedan avokado, to joj donosi ravnotežu njenih hormona i sprecava prenisku urodenu težinu i rak grlica maternice. Zašto je to tako? Treba proci devet meseci pre nego što se cvet avokada razvije u zreo plod. U svakom od ove tri vocke ima više od 14.000 suncevim svetlom razdvojenih hranjivih komponenti (moderna nauka je istražila samo njih 141 i dala im pripadno ime.

Slide 10: 

Smokve su pune semenki i vise u paru tokom rasta. One povecavaju pokretljivost i broj spermatozoida i tako sprecavaju sterilnost muškaraca.

Slide 11: 

Slatki krompir lici na pankreas i on efikasno balansira indeks glicerina kod dijabeticara.

Slide 12: 

Masline unapreduju zdravlje i funkcionalnost jajnika.

Slide 13: 

Narance, grejp i drugo citrusno voce lice na dojke žene. Ono unapreduje zdravlje dojki i efikasno poboljšava proticanje kroz limfe dojki.

Slide 14: 

Luk izgleda poput naših celija. Savremena istraživanja pokazuju da luk pomaže uklanjanju otpadnih materija iz svih naših stanica. Luk izaziva suze koje ciste epitelne slojeve oka. Njegov partner beli luk, takoder pomaže uklanjanju otpadnih materija i opasnih slobodnih radikala iz našeg organizma.

Slide 15: 

Ne prekidajte slanje ovog mail-a. Pošaljite ga barem jednom poznaniku.

Slide 16: 

POGLEDAJTE NA KRAJU DATUM KADA JE SVECA BILA UPALJENA i ovo slanje pokrenuto. Ne želim biti taj koji ce ugasiti svecu. Sve ovo mi je dovoljno ubedljivo.

Slide 17: 

Sveca je upaljena15-og septembra 1998-e god.   Neko, ko vas voli, održavao je svecu da gori.

Slide 18: 

Ne dozvolite da se ova sveca ugasi. To je sveca LJUBAVI, NADE i PRIJATELJSTVA!!! Pošaljite je svim svojim prijateljima i onima koji su vam dragi.   Danas sam je primio i vidim je po prvi put. Nadam se da cu je opet videti.   Neka sveca i dalje gori.

authorStream Live Help