Redenen om te reizen naar Menorca (Spanje)

Views:
 
     
 

Presentation Description

Mallorca heeft prachtige natuurlijke schoonheid met een waardering voor de fijnere dingen in het leven zonder ooit zijn glamour verliezen.http://vakantiehuizenspanje.villamar.nl/findAllVillas.php?region=Costa-Brava

Comments

Presentation Transcript

PowerPoint Presentation:

Redenen om te reizen naar Menorca (Spanje)

PowerPoint Presentation:

Top Gerechten van Menorca (Spanje)

PowerPoint Presentation:

Croquettes Kroketten is famouse Spaanse schotel kunt u deze vinden in een restaurant of bar. Na het proeven is gerecht kunt u de kwaliteit van het restaurant te beoordelen omdat dit gerecht gemaakt naar eigen recept van de inrichting.

PowerPoint Presentation:

Pisto Pisto is vegetarische optie en u kunt genieten van de schotel door iedereen, als tapa, voorgerecht, bijgerecht bij vlees, of zelfs met een gebakken ei bovenop. Voor het maken van dit gerecht kun je tomaten, paprika, courgette, uien, knoflook, en natuurlijk olijfolie gebruiken.

PowerPoint Presentation:

Bean stew Bonenstoofpot eten is verkrijgbaar in verschillende soorten verscheidenheid aan interessante bonen en peulvruchten. Alle regio's zijn beroemd voor bepaalde soorten, voor oa gedroogde grote witte bonen van de regio La Granja, een uur van Madrid.

PowerPoint Presentation:

Top Plaatsen van Menorca (Spanje)

PowerPoint Presentation:

Monte Toro Monte Toro is best aantrekkelijk voor toursit oogpunt, gelegen op Menorca hoogste punt in Es Mercadal, stijgende 352 metres.The echte naam van deze attractie is El Toro in het Catalaans. Dit is de hoogste heuvel van de Menorca, oplopend tot een hoogte van 342m.

PowerPoint Presentation:

Naveta des Tudons Deze plek is het meest opmerkelijke plaats van Menorca (Spanje). Deze plaats ligt in het westelijke deel van het eiland op de Ciutadella de Menorca-Mahon weg, ongeveer 3 mijl uit Ciutadella, en 200 m ten zuiden van de weg. Het is de belangrijkste toeristische attracties van Menorca.

PowerPoint Presentation:

Rassen van accommodatie in Menorca (Spanje)

PowerPoint Presentation:

Menorca - Mahon - Finca Son Temet Mallorca is de meest aantrekkelijke plaats in spanje, En Club villamr een vakantievilla te bieden in Menorca (Spanje) tegen goedkope prijzen, Een van onze villa's Mahon (Finca Son Temet) gelegen in Menorca. Deze villa is zeer fraai en gelegen in de buurt van het strand, en rustige omgeving. Deze villa ingericht met meubilair van hoge kwaliteit.

PowerPoint Presentation:

Menorca - Fornells - Son Vera Mallorca is de meest aantrekkelijke plaats in spanje, En Club villamr een vakantievilla te bieden in Menorca (Spanje) tegen goedkope prijzen, Een van onze villa's Mahon (Finca Son Temet) gelegen in Menorca. Deze villa is zeer fraai en gelegen in de buurt van het strand, en rustige omgeving. Deze villa ingericht met meubilair van hoge kwaliteit..

PowerPoint Presentation:

Laagste prijs garantie Club Villamar hat, bei der Einrichtung die Verträge mit den Eigentümern Residenz, eine Tiefpreisgarantie in den Verträgen festgelegt. Das bedeutet, dass der Preis, den Sie auf Clubvillamar.com finden immer ist der niedrigste Preis. Dennoch, falls Sie dieselbe Ferienwohnung für einen niedrigeren Preis und unter den gleichen Bedingungen (gleicher Zeitraum, Anzahl der Personen, Dienstleistungen) zu finden, wird Club Villamar Ihnen das gleiche wie die andere Partei. Website: http://vakantiehuizenspanje.villamar.nl/

PowerPoint Presentation:

Over Club Villamar De Spaanse buitenleven, gezellig nachtleven en mooi weer zijn zeer verslavend en hebben de oprichters van Club Villamar verbonden sinds 1990. Deze villa is ontworpen voor thuisgebruik, maar strekt zich uit tot andere vakantiegangers. U kunt uw droomvilla te maken bij Club Villamar boek, maar door wie je schelen als je geraakt wordt in Spanje aankomt? reservering Center Tel: +34972377960 E-mail: reservations@clubvillamar.com Website: http://vakantiehuizenspanje.villamar.nl/

PowerPoint Presentation:

Website: http://vakantiehuizenspanje.villamar.nl / Redenen om te reizen naar Menorca (Spanje) Website: http://vakantiehuizenspanje.villamar.nl/

authorStream Live Help