Fotografie comerciala Targu Mures

Views:
 
     
 

Presentation Description

Ai nevoie sau nu de fotografie comerciala? Fotografia comerciala cuprinde arii ca: fotografia de produs, fotografia imobiliara, fotografia culinara, fotografia de portret si asa mai departe. Acest pdf este pus la dispozitie de Girafa Marketing Targu Mures

Comments

Presentation Transcript

slide 1:

Nu ai nevoie de fotografie comercială Sau

slide 2:

Cuprins 1. Ce este fotografia comercială 2. Ce face fotograful comercial 3. Subramuri ale fotografiei comerciale 4. Fotografia de produs 5. Fotografia de portret 6. Fotografia imobiliară 7. Fotografia culinară 8. De ce are afacerea ta nevoie de un fotograf

slide 3:

Ce este fotografia comercială Fotografia comercială este o ramură a fotografiei care captează imagini folosite pentru a vinde pentru a face publicitate pentru a promova o afacere un produs un serviciu o persoană o clădire un hotel pensiune etc. Internetul rețelele sociale revistele broșurile pliantele afișele bannerele șamd sunt pline de reclame care au la bază fotografia comercială. Practic orice fotografie care este folosită folosită în afaceri pentru a promova vinde și a face bani se încadrează în fotografia comercială. În timp ce definiția extinsă oferă o imagine generală asupra scopului fotografiei comerciale există diferite subcategorii ale fotografiei comerciale care necesită desigur diferite tipuri de abilități și echipamente fotografie. Acest articol prezintă o mică parte din ceea ce este fotografia comercială și cum anume ai putea beneficia tu sau afacerea ta de pe urma serviciilor de fotografie comercială.

slide 4:

Ce face ”fotograful comercial” În primul rând fotografii comerciali înțeleg oamenii și piețele astfel vor putea captura imaginea perfecta pentru a avea un impact cât mai însemnat și relevant pentru tine. O imagine frumoasă nu este neapărat o imagine comercială excelentă. Imaginile excepționale nu obțin întotdeauna răspunsul așteptat decât eventual de la anumiți critici specializați. Fotograful specializat în fotografie comercială se străduiește să înțeleagă informațiile prezentate de tine despre afacerea ta produsele sau serviciile tale viziunea ta și captează imagini care să promoveze în mod corect aceste aspecte.

slide 5:

Subramuri ale fotografiei comerciale. Există o serie de domenii de nișă diferite în fotografia comercială cum ar fi: moda bijuteriile produsele alimentare produse ambalate etc. Toate necesită anumite deprinderi particulare. De asemenea există o gamă de abilități diferite de fotografiere necesare pentru diferite aspecte ale promovării unei afaceri. Iată o prezentare rapidă a unora dintre principalele domenii ale fotografiei comerciale.

slide 6:

Fotografia de produs Fotografia de produs se concentrează pe imagini extrem de clare ce emană o poveste. Fotografiile trebuie să fie de înaltă calitate pentru a le putea tipări în reclame broșuri sau alte materiale promoționale. Fotografiile de produs se concentrează pe anumite caracteristici de proiectare pentru a evidenția principalele puncte forte ce ar putea ajuta la vânzarea produsului. Fotografia comercială a produsului dezvăluie clientului detaliile și sentimentul pe care-l transmite un produs.

slide 7:

Fotografia de portret Fotografia de portret a devenit populară începând cu invenția primului aparat foto. De multe ori este clasificat în mod eronat sub umbrela fotografiei de familie sau de nuntă dar fotografia de portret are și un aspect comercial. Unii fotografi se specializează strict în fotografie de portret. Acest tip de fotografie se realizează de regulă în studio și pune un mare accent pe față și pe expresiile feței însă in cazul fotografiei de portret comercială aceasta poate să fie făcută și în mediul de lucru al afacerii tale. Arta constă în prezentarea mediului de afaceri în fundal pentru a informa privitorul cu privire la rolul subiectului în companie. De exemplu chipul unui brutar în timp ce frământă aluatul chipul unui mecanic într-un atelier chipul unui director într-un birou.

slide 8:

Fotografie arhitecturală imobiliară Majoritatea companiilor vor avea nevoie de poze cu birourile lor depozitele spațiile comerciale. În cazul în care afacerea ta este în domeniul ospitalității este de la sine înțeleasă importanța fotografiei imobiliare. Nu fi tentat să faci aceste poze singur pornind de la presupunerea că nu este o arie importantă pentru tine. O imagine slabă a spațiului pe care-l deți poate avea un efect dăunător asupra afacerii tale.

slide 9:

Fotografia culinară Dacă deți un restaurant sau oferi servicii în domeniul mâncării și băuturii e imperativ necesar să ai fotografii culinare ce calitate. Aceste fotografii se realizează în unitatea în care se produc deoarece trebuie să fie proaspăt gătite și montate pe farfurie. Se focalizează pe mancarea sau băutura care face obiectul sedinței foto dar ia in considerare și mediul ambiental al unității.

slide 10:

De ce are afacerea ta nevoie de un fotograf comercial Sincer Nu are. Poți să achiziționezi aparatură profesională cu câteva mii de euro și după câțiva ani de experiență vei putea chiar tu să îți fotografiezi produsele sau să prezinți serviciile pe care le vinzi. Totuși dacă vrei ca afacerea ta să crească și să fie prosperă îți recomand să îți canalizezi energia în afacerea ta și să angajezi un fotograf profesional. Prezentarea afacerii tale într-un mod corect este esențială pentru succesul ei. Unele companii folosesc imagini cumpărate de pe internet. Deși aceste imagini te pot ajuta să te ridici ca firmă în faza inițială ochiul antrenat și exigent al unor clienți vor putea depista ca acele poze nu reprezintă defapt afacerea ta. Fotografiile comerciale pentru website-ul afacerii tale sunt esențiale și vor ajuta clienții să cunoască membrii echipei ceea ce vinzi modul în care vinzi unde vinzi de unde vinzi și astfel să se creeze o punte de încredere între client și afacerea ta. Imaginile sunt extrem de importante atunci când vine vorba de o prima impresie. Indiferent cu ce te ocupi sau ce vinzi imaginile profesionale sunt un atu important. Dacă ai nevoie de ajutor cu privire la fotografia comercială contactează Girafa Marketing Targu Mureș.

authorStream Live Help