Pais basc

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Pais BASC : 

Pais BASC

La Poblacio : 

La Poblacio La població del País Basc (2007) és de 2.141.860 habitants amb una densitat de 292 hab/km2 superior a la mitjana espanyola (81 hab/km2).

El Clima : 

El Clima El País Basc pertany a l'anomenada Iberia humida de clima oceànic Es caracteritzada per precipitacions anuals al voltant dels 1.000 mm Les temperatures suaus amb escassa oscil lació tèrmica.

La Historia : 

La Historia Si bé hi ha nombrosos testimonis que testifiquen el poblament d'aquest territori durant el paleolític Les primeres notícies històriques sobre el País Basc apareixen en els textos de l'escriptor romà del segle I Plini el Vell, i en els del astrònom i matemàtic grec del segle II Els seus primers pobladors dels quals es tenen coneixements plenament històrics eren els vascons.

Capital, provincies i ciutats importants : 

Capital, provincies i ciutats importants Capital: VITORIA Provincies: GUIPUSCA, ALABA i BISCAIA Ciutats importants: VITORIA i ASIMA

La Economia : 

La Economia L'economia del País Basc es caracteritza per la seva maduresa industrial Desenvolupada al llarg del segle XX. Les reconversions industrials de les dècades de 1970 i 1980, el perfil de la població activa.

El Govern : 

El Govern El País Basc es regeix, des del 18 de desembre de 1979. l'Estatut d'Autonomia, en la part dogmàtica es defineix la comunitat com a nacionalitat històrica.

Situacio i seva fauna : 

Situacio i seva fauna SITUACIO: Es situa al. nord de la peninsula iberica. Les seves costes de pen son fredes perque l’aigua hi arriba del ocea atlantic. FAUNA: Es distingeixen en la vegetació del País Basc dues zones clarament delimitades com a conseqüència del relleu i del clima. La zona cantàbrica seria el territori del bosc caducifoli, que compta amb espècies com ara fagedes (per sobre dels 700 m), rouredes i castanyers.

Llocs per visitar : 

Llocs per visitar 1.Catedral de santa maria. 2. El zoo polimolt ...

???? : 

???? A pais basc hi ha 203 hotels. Es coneguda pels macarrons. El seu segon nom es Euskal Les platges son molt fredes per culpa que l’aigua hi arriba del ocea atlantic.

Daria Chrobak : 

Daria Chrobak El Pais Basc

authorStream Live Help