Hait. Gurpreet i Dani

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Terratrèmol de Haití : 

Terratrèmol de Haití Gurpreet Singh VirkDaniel Peregrina Walker

Quan? Com? On? : 

Quan? Com? On? El terratrèmol va ocórrer terra endins, el 12 de gener de 2010, al sud-oest de Puerto Príncipe hi ha una profunditat de 10 km. Va ocórrer a les 16: 53. Va tenir una magnitud de 7,0 en l'escala de Richter i es va sentir amb una intensitat de grau IX en l'escala de Mercalli. Durant les primeres nou hores s'han registrat 26 rèpliques grans, i en total 44 rèpliques.

Què va succeir? I Per Què? : 

Què va succeir? I Per Què? El terratrèmol va ser sobre la falla de Enriquillo, que va estar sota pressió durant 240 anys, acumulant molta energia potencial, que va desencadenar finalment un gran terratrèmol alliberant una energia equivalent a l'explosió de 200.000 kg de dinamita.

Quines plaques estan relacionades? : 

Quines plaques estan relacionades? El terratrèmol es va produir a prop del límit nord de la placa tectònica del Carib, que es desplaça contínua i lentament cap a l'est 20 mm per any en relació a la placa nord-americana.

Tipus de límit de placa : 

Tipus de límit de placa El Tipus del límit es transformant ja que el moviment es paral·lel.

Morts i Ferits : 

Morts i Ferits Els cossos recuperats a 25 de gener superen els 150.000, calculant que el nombre de morts podria arribar als 200.000. També hauria produït més de 250.000 ferits i deixat sense llar a un milió de persones. Es considera una de les catàstrofes humanitàries més greus de la història.

Danys del terratrèmol : 

Danys del terratrèmol Construccións sòlides com el Palau Nacional es van derrumbar. Un hospital a Pétionville, on s'atenen diplomàtics i els haitians més benestants, es va ensorrar i la Catedral de Puerto Príncipe també va caure. El quartel general de la Missió d'Estabilització a Haití va experimentar greus danys.

authorStream Live Help