Hvad er ludomani ?

Views:
 
Category: Others/ Misc
     
 

Presentation Description

Hvad er Ludomani ? Spil om penge er vokset enormt i Danmark og på TV er der fyldt med reklamer som skal lokke folk med rigdom og glæde. En TV kampagne, reklamer, drift af hjemmeside og organisation er ikke gratis, så hvor stor er chancen for at blive en rig ludoman? Næppe ret stor vel, …"

Comments

Presentation Transcript

slide 1:

Spil om penge er vokset enormt i ​Danmark ​og på TV er der fyldt med reklamer som skal lokke folk med rigdom og glæde. En TV kampagne reklamer drift af hjemmeside og organisation er ikke gratis så hvor stor er chancen for at blive en rig ludoman Næppe ret stor vel så hvad for folk til at bruge alt hvad de ejer og har på at spille om penge. Svaret er simpel afhængighed / ludomani.

slide 2:

I forhold til andre afhængigheder som alkohol stoffer hash osv. Så er det dopamin glædes stof i hjernen som bliver boostet af at spille og chancen for at vinde. Problemet er bare at når heldet forsvinder så vil ludomanen vinde pengene tilbage igen den første rus og det lykkedes yderst sjælden. Ludomaner kan få abstinenser som svarer til alkoholikere rysteture koldsved og høj puls og det betyder at spil forsættes da det ikke er en behagelig følelse at være i. Et liv som ludoman er også et liv i konstant angst. Angsten kan komme af at blive opdaget rudekuverter miste hus hjem og familie og at låne penge af folk som man ikke skal låne penge af. Det betyder at en ludoman på rekordtid kan ødelægge sin egen eller hele sin families fremtid både økonomisk men også psykisk. Ludomani ​er en WHO anerkendt sygdom og det er samtidig en progressiv sygdom som bliver værre og værre som kan ende med fængsel dyb desperation eller selvmord. Lad os hjælpe jer med at blive kvit med pengespil. Vi har et team af uddannede terapeuter indenfor området familie terapeuter økonomer som kan hjælpe med at få styr på økonomien samt tilknyttet jurist. Vi arbejder med at finde de bagliggende årsager til sygdommen booste selvværd således at i kan få et godt liv igen uden spil.

authorStream Live Help