ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ BARCODE SCANNER

Views:
 
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Παρουσίαση του PowerPoint:

ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ BARCODE SCANNER

Παρουσίαση του PowerPoint:

Η τεχνολογία σάρωσης έχει δώσει νέα πνοή στη διαδικασία του ελέγχου απογραφής. Και τώρα είναι παντού γύρω μας με σκοπό την παρακολούθηση των επιπέδων πληροφοριών για το προϊόν και την απογραφή. Σήμερα , τα barcode scanner χρησιμοποιούνται επίσης για την προσθήκη προϊόντων σε μητρώα. Όπως είναι αντιληπτό, αναπόφευκτα κανείς δεν δίνει μια δεύτερη σκέψη σχετικά με τη χρήση της τεχνολογίας barcode scanner .

Παρουσίαση του PowerPoint:

Πώς λειτουργούν τα barcode readers Οι προγραμματιστές χρησιμοποιούν αυτό το λογισμικό για να εισάγουν τα στοιχεία σχετικά με ένα συγκεκριμένο προϊόν και το σύστημα παράγει μια τιμή barcode ή λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο προϊόν. Μια εξελιγμένη βάση δεδομένων διατηρείται για την αποθήκευση λεπτομερειών σχετικά με κάθε προϊόν, καθώς και τα σημαντικά αρχεία για το λογισμικό barcode για να λειτουργήσει ομαλά.

Παρουσίαση του PowerPoint:

Κάθε φορά που ο σαρωτής διαβάζει ένα συγκεκριμένο barcode , προσπαθεί να ταιριάζει με τα διαθέσιμα μέσα στη βάση δεδομένων των barcodes και ανακαλύπτει τις απαιτούμενες πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο προϊόν. Αυτό το σύστημα έχει καταστήσει πρακτικά δυνατό να εξυπηρετηθούν πολλοί πελάτες σε διάφορες υπεραγορές. Σε γενικές γραμμές έχει κάνει τη ζωή πιο γρήγορη και άνετη. Και φυσικά, συνδέονται άμεσα με μια ακόμα τεχνολογική σειρά, που αποτελείται από εκτυπωτές ετικετών και θερμικούς εκτυπωτές.

Παρουσίαση του PowerPoint:

Ένας από τους καθοριστικότερους παράγοντες κατά την επιλογή ενός scanner , είναι ο τρόπος ανάγνωσης του. Εξαρτάται κυρίως από τη μορφή των κωδικών barcode που θα διαβάζει, αλλά και από το πόσο άμεση και γρήγορη ανάγνωση επιβάλλει σε ορισμένες περιπτώσεις το περιβάλλον εργασίας μας.

Παρουσίαση του PowerPoint:

LASER BARCODE SCANNERS Το πιο γνωστό είδος σαρωτή. Χρησιμοποιεί μια κόκκινη δίοδο laser για να διαβάσει την ανάκλαση των ασπρόμαυρων χώρων σε ένα barcode . Οι σαρωτές laser , μπορούν και διαβάζουν μόνο το standard γραμμικό κώδικα (1D), παρόλα αυτά αποτελούν τον πιο αποδοτικό τύπο scanner . Διαβάζουν σε απόσταση από λίγα cm έως 50-60cm , ανάλογα με το μέγεθος του γραμμωτού κώδικα

Παρουσίαση του PowerPoint:

LINEAR IMAGER BARCODE SCANNERS Γραμμικοί σαρωτές εικονοληψίας ( imager ) οι οποίοι – ομοίως με τους laser – διαβάζουν μόνο 1D αλλά με τη διαφορά ότι κατά την ανάγνωση του κώδικα “παίρνουν εικόνα” του, αντί να διαβάζουν το ανακλώμενο φως από το laser . Ο συγκεκριμένος τύπος σαρωτή,  έχει πλεονέκτημα έναντι των  laser , την ανάγνωση των κωδικών που είναι κακοτυπωμένοι ή είναι κατεστραμμένα κάποια σημεία στον κώδικα. Επίσης, είναι προτιμότεροι για εφαρμογές που απαιτούν μια πιο “επιθετική” σάρωση

Παρουσίαση του PowerPoint:

2nD  AREA IMAGERS BARCODE SCANNERS Όπως και οι σαρωτές γραμμικής απεικόνισης ( linear imager ), οι συγκεκριμένοι σαρωτές κατά την ανάγνωση των κωδικών “παίρνουν εικόνα” για την ανάλυση του με  βασικό τους πλεονέκτημα πως μπορούν να διαβάσουν οποιοδήποτε τύπο  barcode  (1D,  Stacked , 2D).  Ένα ακόμη πλεονέκτημα των συγκεκριμένων scanner , είναι πως κατά την ανάγνωση δεν εξαρτώνται από τον προσανατολισμό του κώδικα. Πρόκειται για ευφυή scanner που “παίρνουν” λεπτομερή εικόνα του κώδικα κατά την ανάγνωση του, επιτρέποντας στον χρήστη να τον διαβάζει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Ο τρόπος ανάγνωσης που περιγράψαμε σε συνδυασμό με την ταχύτητά του, καθιστούν το συγκεκριμένο τύπο scanner όλο και πιο δημοφιλή.

Παρουσίαση του PowerPoint:

HANDHELD Οι σαρωτές χειρός , αποτελούν μακράν την πιο κοινή μορφή που υπάρχει και χαρακτηρίζονται από την απλότητα στη χρήση τους. Στοχεύστε το σαρωτή στο barcode κώδικα και “τραβήξτε” τη σκανδάλη… έτσι απλά! Αρκετά handheld scanner , συνοδεύονται από βάση στήριξης για λειτουργία hands-free .

Παρουσίαση του PowerPoint:

Αυτό που χρειάζεστε είναι ένα κατάστημα που να διαθέτει ποικιλία λύσεων για την επιχείρηση σας. Η ιστοσελίδα  barcode.gr , που ανήκει στη Novatron A.E., περιλαμβάνει τα προϊόντα της εταιρείας που σχετίζονται με την κωδικοποίηση barcode .

authorStream Live Help