La fauna a l'alzinar

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

L’ALZINAR:

L’ALZINAR PREGUNTES SOBRE LA FAUNA

INTRODUCCIO:

INTRODUCCIO L’alzinar es un bosc on hi ha alzines. Les alzines són arbres de fulla perenne i la seva fusta es molt dura i serveix per fer carbó. El seu fruit es la gla, que es petit i ovalat.

Quina es la fauna de l’alzinar?:

Quina es la fauna de l’alzinar? La fauna és el conjunt d’espècies animals que habiten en una regió geogràfica (en aquest cas l’alzinar). La zoogeografia s’ocupa de la distribució espacial dels animals.

Quin es l’animal més comú a l’alzinar? :

Quin es l’animal més comú a l’alzinar? L’esquirol es l’animal més comú al bosc mediterrani al mateix temps que l’alzinar però el porc senglar es també un animal molt comú perquè s’alimenta de glans.

Quins animals són nocturns? :

Quins animals són nocturns? El mussol es un animal nocturn però també hi ha altres com la cuca de llum, el gran duc o l’òliba.

De que s’alimenten els animals de l’alzinar?:

De que s’alimenten els animals de l’alzinar? S’alimenten sobretot de glans però alguns són carnívors i altres són herbívors. Els carronyers s’alimenten dels restos d’animals morts, i així eliminen la brutícia.

Quins animals de l’alzinar estan en perill d’extinció?:

Quins animals de l’alzinar estan en perill d’extinció? Hi ha molts animals en perill a l’alzinar, hi ha tants que el nom d’un es el gall fer.

CURIOSITATS:

CURIOSITATS El falcó peregrí es l’animal mes ràpid del mon sencer i esta al bosc mediterrani i pot anar a 400 km h

CREDITS:

CREDITS PERSONES DEL GRUP: ALBA ALEIX ANDREA ANTONIO JOEL VICTOR FET PER: VICTOR ALEIX JOEL

authorStream Live Help