FALCO

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Slide 1: 

Au rapinyaire diurna EL FALCÓ

Descripció : 

Els adults tenen el pit tacat i els joves el tenen ratllat. S’identifica per la banda  negra de les galtes  i la gola clara. Ales llargues i cua curta. El falcó pelegrí és un ocell rapinyaire diürn que fa entre 38 i 50 cm de llargada i uns 95-115 cm amb les ales obertes. Descripció

Hàbitat : 

Hàbitat Viu en camp obert, prop de penya-segats rocosos. S’ha adaptat fins i tot a viure en edificis alts de grans ciutats.

Alimentació : 

Alimentació És carnívor. Menja ocells que captura llançant-se a gran velocitat des de gran altura amb les ales plegades. El menjar preferit del falcó pelegrí són els coloms i els ànecs.

Reproducció : 

Reproducció Construeix el niu en cavitats de penya-segats.La femella pon 2-4 ous marronosos, que incuba durant uns 28-30 dies. Les cries són capaces de volar al cap d’uns 40 dies.Fa una posta per any. Es ovípar.

Curiositats : 

Curiositats En carrera pot arribar als 280 Km/h. Els falcons tenen unes poderoses ales que els permeten arribar a volar a gran velocitats. S’han registrat a unes velocitats dunes 200 milles per hora (320 km/h). En carrera pot arribar als 280 Km/h.

Fonts d´informació : 

Fonts d´informació http://www.xtec.cat/~fturmo/d108/ocells/falco.htm

Pensaments i autors de powerpoint : 

Pensaments i autors de powerpoint Ens ha agradat molt fer aquet treball. No ens ha costat gaire fer el treball i ens a quedat molt xulo. Autors. Santi i Jairo

authorStream Live Help