PROTAGONISTA DE LA SETMANA 1

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

Recull d'activitats fetes amb les famílies dels alumnes de P3 durant el curs 2012-13.

Comments

Presentation Transcript

PowerPoint Presentation:

PROTAGONiSTA DE LA SETMANA 1 ELS LLENYATAiRES DE P3, CURS 12-13, ESCOLA ALDRiC

PowerPoint Presentation:

L'única cosa important , quan ens n'haurem anat , seran les traces d'amor que haurem deixat . A. Schweitzer

PowerPoint Presentation:

AMB L’ACTIVITAT DEL PROTAGONISTA DE LA SETMANA HEM ACONSEGUIT: -CREAR LLAÇOS ENTRE LA VIDA ESCOLAR I LA FAMILIAR , -AFAVORIR LA PARTICIPACIÓDE LES FAMILIES EN LA DINÀMICA DE L’AULA, -DONAR A CONÈIXER REALITATS I CONTEXTOS DIFERENTS -ORIGENS, NACIONALITATS,…- -AFAVORIR L’AUTOESTIMA I LA CONFIANÇA EN UN MATEIX, -COMPARTIR I RESPECTAR EL MATERIALS APORTATS, -PARTIR DELS INTERESSOS DELS INFANTS, -AFAVORIR LA INTEGRACIÓ DE TOTS I CADASCUN DELS ALUMNES DINS EL GRUP CLASSE, -ESTABLIR UN CLIMA DE CONFIANÇA, RESPECTE I COMPRENSIÓ… I HA ESTAT POSSIBLE GRÀCIES A LA VOSTRA PARTICIPACIÓ I COL.LABORACIÓ ACTIVA EN TOTES I CADASCUNA DE LES ACTIVITATS QUE S’HAN DUT A TERME. MOLTES GRÀCIES A TOTS I TOTES PER COMPARTIR AQUESTS MOMENTS INOBLIDABLES AMB TOTS NOSALTRES!

PowerPoint Presentation:

LA JANA , PROTAGONiSTA DE LA SETMANA ELS LLENYATAiRES DE P3, OCTUBRE 2012, ESCOLA ALDRiC AUDiCiÓ DE ViOLÍ AMB LA CARLA i PASSEJADA DE TARDOR AMB EN JOAN i LA JUDiTH .

PowerPoint Presentation:

EN GERARD , PROTAGONiSTA DE LA SETMANA ELS LLENYATAiRES DE P3, OCTUBRE 2012, ESCOLA ALDRiC APRENEM MOLTES COSES DE LES VAQUES i LA LLET AMB EN JORDi … i ACABEM AMB UN TAST DE LLET!

PowerPoint Presentation:

EN GERARD , PROTAGONiSTA DE LA SETMANA ELS LLENYATAiRES DE P3, NOVEMBRE 2012, ESCOLA ALDRiC EN XAViER ENS VA VENiR A EXPLiCAR MOLTES COSES DEL SURO.

PowerPoint Presentation:

LA YASMiN , PROTAGONiSTA DE LA SETMANA ELS LLENYATAiRES DE P3, NOVEMBRE 2012, ESCOLA ALDRiC LA HiCHAM ENS VE A EXPLiCAR COSES DEL MARROC, ENS ENSENYA PARAULES EN ÀRAB i ENS CANTA CANCONS.

PowerPoint Presentation:

EN RODRiGO , PROTAGONiSTA DE LA SETMANA ELS LLENYATAiRES DE P3,NOVEMBRE 2012, ESCOLA ALDRiC LA DOLORS ENS EXPLiCA UN CONTE i ENS ENSENYA A FER UNES ESTRELLES AMB PURPURiNA .

PowerPoint Presentation:

LA NORA , PROTAGONiSTA DE LA SETMANA ELS LLENYATAiRES DE P3, NOVEMBRE 2012, ESCOLA ALDRiC LA MARiNA , AMB EN TOMAS A LA PANXA, i EN JUANJO, ENS EXPLiQUEN UN CONTE DE L’HORT. L’ESTHER ENS ENSENYA A FER ESTRELLES AMB PLASTiLiNA .

PowerPoint Presentation:

L’ ALPHAOUMAR , PROTAGONiSTA DE LA SETMANA ELS LLENYATAiRES DE P3, DESEMBRE 2012, ESCOLA ALDRiC LA MARiAMA VE A EXPLiCAR -NOS COSES DE L’ALPHAOUMAR i ENS PARLA AMB L’iDiOMA QUE PARLEN A CASA SEVA.

authorStream Live Help