Η αναπηρία είναι τρόπος ζωής!Ι.Θ.Θ.Ν.Σ.Ε.

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

Παρουσίαση Powerpoint για την επίσκε

Comments

Presentation Transcript

Η αναπηρία είναι τρόπος ζωής! :

Η αναπηρία είναι τρόπος ζωής! Ιωάννης – Θάνος Π. – Νίκος – Θάνος Α. Ελένη - Στέλιος

Η φιλία της αναπηρίας!:

Η φιλία της αναπηρίας! Αν στη ζωή μου ήμουν τυφλός θα ένιωθα λύπη γιατί δεν θα μπορούσα να δω ,από την άλλη όμως θα ένιωθα χαρά γιατί πιστεύω ότι θα μπορούσα να κάνω φίλους που θα με αγαπούσαν και θα με φρόντιζαν. Τέλος το να είσαι κουφός, τυφλός, άφωνος ή ανάπηρος αυτό δε σε εμποδίζει να κάνεις φίλους που να σε αγαπάνε και να τους αγαπάς

Η αναπηρία είναι μία άλλη ζωή!:

Η αναπηρία είναι μία άλλη ζωή! Άνθρωποι με ειδικές ανάγκες. Όλα στη ζωή συμβαίνουν για κάποιο λόγο που μόνο ο Θεός ξέρει, όπως αυτοί οι άνθρωποι που έχουν μείνει παράλυτοι. Αυτοί μαζί με κάποιους άλλους ανθρώπους που έχουν διαφορετικά προβλήματα μας δείχνουν την δύναμη που έχουν και την αντοχή να αγωνίζονται και να μην το βάζουν κάτω. Είναι οι αγωνιστές της ζωής. Παλεύουν για τα απλά καθημερινά πράγματα που τα θεωρούμε δεδομένα. Μας δείχνουν ποια είναι τα σημαντικά πράγματα στην ζωή και ποια τα ασήμαντα προβλήματα . Μας δίνουν ένα μάθημα ζωής.

Η αναπηρία δεν είναι ντροπή! :

Η αναπηρία δεν είναι ντροπή! Δεν είναι ντροπή να είσαι ανάπηρος!! !

Η αναπηρία σε όλο τον κόσμο!:

Η αναπηρία σε όλο τον κόσμο! Στη σύγχρονη εποχή που ζούμε υπάρχουν πολλά προβλήματα που κρύβονται άλλα αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν.

Αν ήμουν παιδί με αναπηρία!:

Αν ήμουν παιδί με αναπηρία! Το όνομά μου είναι Θανάσης. Είμαι 11 χρονών και έχω γεννηθεί με μια μορφή μυοπάθειας. Είναι μια πάθηση στην οποία δεν λειτουργούν σωστά οι μύες για κάποιους λόγους.. Έτσι δεν μπορώ να περπατήσω κανονικά όπως τα υπόλοιπα παιδιά . Ούτε να τρέχω να παίζω και να πηδώ. Χρειάζομαι βοήθεια για να ανεβοκατεβαίνω τα σκαλοπάτια . Μερικές φορές νομίζω ότι δεν έχω δύναμη και να μιλήσω .

authorStream Live Help