PRESENTATION FOR SWEDEN'S GIFTS

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

НАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ ОТ ШВЕЦИЯ : 

Учениците от класа на Ема Сънерот в училище “Munkhatteskolan”, Малмьо, изработиха и изпратиха плюшени и дървени играчки за своите малки приятели от Центъра за социална интеграция на деца с изоставане в развитието – Дупница. НАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ ОТ ШВЕЦИЯ

Всички наши приятели са на 16 години. А играчките от плюш и дърво, които виждате пред тях, са дело на ръцете им. : 

Всички наши приятели са на 16 години. А играчките от плюш и дърво, които виждате пред тях, са дело на ръцете им.

Те са подарък за малките им приятели от Центъра за социална интеграция и рехабилитация на деца с изоставане в развитието в Дупница : 

Те са подарък за малките им приятели от Центъра за социална интеграция и рехабилитация на деца с изоставане в развитието в Дупница

Контактът помежду им бе осъществен от фондация “Спасете децата”, Малмьо, Швеция и сдружение “Партньори – Дупница”, България. : 

Контактът помежду им бе осъществен от фондация “Спасете децата”, Малмьо, Швеция и сдружение “Партньори – Дупница”, България.

Учениците от Малмьо не за първи път изпращат играчки за деца в неравностойно положение или с проблеми в развитието от Дупница : 

Учениците от Малмьо не за първи път изпращат играчки за деца в неравностойно положение или с проблеми в развитието от Дупница

Председателят на “Спасете децата”, Майк, организира такава размяна на подаръци за трета поредна година. Тази, обаче, по инициатива на “Партньори – Дупница”, децата от Центъра първи изненадаха своите приятели с мартеници. : 

Председателят на “Спасете децата”, Майк, организира такава размяна на подаръци за трета поредна година. Тази, обаче, по инициатива на “Партньори – Дупница”, децата от Центъра първи изненадаха своите приятели с мартеници.

На 1 март 2010, децата от Центъра и младежите на 1oflads.com изработиха уникални мартеници за всяко едно от шведските деца. Пожеланията за здраве и късмет, които носи уникалния български накит, бяха предадени в Швеция от Майк. : 

На 1 март 2010, децата от Центъра и младежите на 1oflads.com изработиха уникални мартеници за всяко едно от шведските деца. Пожеланията за здраве и късмет, които носи уникалния български накит, бяха предадени в Швеция от Майк.

Филмчето ни “Поздрави от Дупница”, което можете да видите на сайта, разказва както за изработката, така и за обичаите, свързани с мартениците. : 

Филмчето ни “Поздрави от Дупница”, което можете да видите на сайта, разказва както за изработката, така и за обичаите, свързани с мартениците.

Всяко дете имаше пожелание към мартеницата си от своя приятел в Дупница : 

Всяко дете имаше пожелание към мартеницата си от своя приятел в Дупница

И се радваме, че им харесаха… : 

И се радваме, че им харесаха…

Както и, че ги накараха да се усмихнат….. : 

Както и, че ги накараха да се усмихнат…..

Разбира се, усмивките щяха да са по-малко, ако не бяха Майк и госпожа Ема Сънерот  : 

Разбира се, усмивките щяха да са по-малко, ако не бяха Майк и госпожа Ема Сънерот 

Колко е хубаво да имаш приятели, които да радваш и които да те радват, нали  : 

Колко е хубаво да имаш приятели, които да радваш и които да те радват, нали 

СКОРО ПАК ЩЕ СИ ПИШЕМ, ПРИЯТЕЛЮ! : 

СКОРО ПАК ЩЕ СИ ПИШЕМ, ПРИЯТЕЛЮ!

authorStream Live Help