Betontegels 50x50

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

http://www.123sierbestrating.nl/betontegels-50x50-cm/producten

Comments

Presentation Transcript

slide 1:

BETONTEGELS 50X50

slide 2:

MOOIE AANBIEDINGEN • Wilt u een praktische oplossing voor uw tuin of terras Met de nette betontegels van 123sierbestrating.nl gaat u voor een praktische en tegelijkertijd duurzame invulling. Een keurige tuin begint immers bij een nette basis. De betontegels 50x50cm worden gekenmerkt door een handig formaat en zorgen hierdoor meteen voor een overzichtelijke tuin of terras. Met een vleugje eigen inspiratie zorgt u op eenvoudige wijze voor een bijzondere wisselwerking en een unieke sfeer. Ook met het oog op de duurzaamheid zijn de betontegels 50x50cm een handige oplossing. Dit betekent dat de tegels een lange gebruiksduur hebben en dus een definitieve oplossing bieden. 123sierbestrating.nl biedt een overzichtelijke webshop met een breed assortiment aanbetontegels in verschillende formaten en kleuren.

slide 3:

KEURIGE EN GOEDKOPE TEGEL • De betontegels 50x50cm staan bekend als keurige tegels voor zowel tuinen als terrassen. Voor mensen die op zoek zijn naar een degelijke oplossing en niet teveel geld willen uitgeven is de betontegel 50x50cm een uitstekende tegel. Praktisch en betaalbaar. De goedkope betontegels 50x50cm tegels zijn leverbaar in verschillende formaten en kleuren. U heeft dankzij de varianten in 4 5 6 en 8 centimeter volop keuze wat betreft de gewenste dikte. De beschikbaarheid in de kleuren grijs en zwart en met of zonder facet zorgen bovendien voor nog meer keuze opties. Voor een betaalbare tegel voor uw terras of tuin heeft u dus de perfecte tegel gevonden.

slide 4:

EENVOUDIG TE BESTELLEN BIJ 123SIERBESTRATING.NL • Bij 123bestrating.nl bieden we u graag mogelijkheden. Naast een divers aanbod kunt u er daarom voor kiezen om de betontegels 50x50cm eenvoudig online te bestellen. Als u de voorkeur heeft om ze voor de aanschaf eerst te zien dan kunt u gerust bij ons langskomen in onze uitgebreide showroom. Het assortiment betontegels is met zorg samengesteld en wordt voortdurend geactualiseerd. Hierdoor kunt u rekenen op een vernieuwend aanbod met continue aanvullingen. Verder is ons assortiment samengesteld met het oog op de duurzaamheid. Na het plaatsen van de tegels hoeft u dus nergens meer druk om te maken. Dit betekent een lange gebruiksduur en een eenvoudige reiniging. De levering vindt al binnen 7 werkdagen plaats zodat u spoedig aan de slag kunt. Ook voor een kritische blik of gewenste inspiratiemogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen.

authorStream Live Help